Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Super Telemark - ID: A049553

RottefellaSuper Telemark

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Super Telemark från Rottefella

Rottefella Super Telemark är en tidlös bindning för 75 mm:s pjäxor. Rottefella Super Telemark är en klassisk bindning för 75mm 3-pin pjäxor med "läpp". Levereras med monteringsdetaljer och en enkel beskrivning. Super Telemark passar sultjocklekar mellan 12 och 20 mm. Tillverkad av aluminium med en tåbygel av härdat stål. Pjäxorna fästs och lossas enkelt med hjälp av ett tryck med pik eller stav.
Egenskaper för Super Telemark:
Vikt: 370 g
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!