Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Touring Insole - ID: A013865

Kampanj

RottefellaTouring Insole

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Touring Insole från Rottefella

Förhöj din skidupplevelse med Rottefella Touring Insole. Denna högtekniska sula ersätter pjäxans medföljande och ge dig stabilare och mer komfortabel åkning. Gör att foten blir stabilare vilket ger bättre balans och mer tryck i åkningen. Skum som effektivt transporterar bort fukt och håller dig varmare. Värmereflekterande foder gör sulan extra effektivare under kalla dagar. OBS! Små i storlekarna, gå gärna upp en storlek och klipp lite i sulan så den passar dina pjäxor.
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!