Xcelerator 2.0 Skate - ID: A062885

RottefellaXcelerator 2.0 Skate

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Xcelerator 2.0 Skate från Rottefella

Xcelerator 2.0 Skate från Rottefella är bindningar för längdskidåkning i skate-stil. Den unika konstruktionen och låga vikten ger mer kraft och bättre fart, samtidigt som bindningens låga profil ger optimal kontroll i spåret. Med den medföljande NIS nyckeln kan du enkelt sätta bindningen i önskad position och flytta den framåt för mer kontroll eller bakåt för mer fart. Längd: 215 mm
Bredd: 56,7 mm
Skostorlek: 36-52
Egenskaper för Xcelerator 2.0 Skate:
Vikt: 188 g
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!