Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Xcelerator 2.0 Skate Rollerski - ID: A011617

RottefellaXcelerator 2.0 Skate Rollerski

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Xcelerator 2.0 Skate Rollerski från Rottefella

Speciellt utformad bindning för rullskidor. Den är byggd för att tåla höga påfrestningar. Rotefella xcelerator Skate Roller ski har en förstärkt plast som gör den mer tålig och kommer klara av de höga påfrestningarna som en bindning utsätts för under rullskidsåkning.

Bindningen passar till en NIS-platta.

Vid en beställning av rullskidor med bindningsmontering hos oss så skruvar vi fast rullskidan så du kan åka säkert i trafiken.  


Egenskaper för Xcelerator 2.0 Skate Rollerski :
Vikt: 200 g
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!