Xcelerator Skate Insole - ID: A013866

Kampanj

RottefellaXcelerator Skate Insole

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Xcelerator Skate Insole från Rottefella

Rottefella Xcelerator Skate Insole är framtagen för du ska åka fortare. Här har man skräddarsytt en sula speciellt för skateåkning. Med bättre stabilitet och balans får man enkelt uttryckt mer tryck i åkningen. Sulan transporterar effektivt bort överskottsfukt, vilket hjälper till att hålla foten varm. Xcelerator används av toppåkare för maximal kraft.
 • Passar alla pjäxor
Norska Rottefella har fokuserat på bindningar, och endast bindningar, sedan starten 1927. De tillverkar bindningar för längdskidor och telemark med ett ständigt arbete mot att förfina och förbättra produkterna. Företaget fick namnet Rottfella då den första bindningen bestod av en råttfälla. Från den grundtekniken har Rottfella utvecklats till företaget de är idag.

Mer från Rottefella

Visa alla Sulor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!