HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Run Angel - ID: A039058

Run AngelRun Angel

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Run Angel från Run Angel

Känn dig säker på sena springturer eller promenader med detta smarta armband. Runangel är en personlig säkerhets-wearable som ger ifrån sig ett väldigt högt alarm för att dra till sig uppmärksamhet vid ett överfall. Run angel-appen skickar samtidigt ut meddelande till användarens familj och nära vänner via SMS och email som visar datum, tid och platsen som användaren befann sig på vid tidpunkten då användaren tryckte på alarmknappen. Ett utmärkt val för löpare, joggare, studenter, cyklister, ungdomar och för alla som vill känna sig säker på egen hand utomhus. När run angel aktiveras ger den ifrån sig en mycket hög signal på 120 dB som är samma styrka som man upplever på främsta raden framför högtalarna på en konsert. Det hög-pitchade alarmet har en lång spridning och vid aktivering visas också en visuell SOS LED-varningsljus.

Run angel kopplas till mobilen via Bluetooth och är uppladdningsbar så att användaren enkelt kan vara säker på att run angel är fullt funktionsduglig. Det justerbara bandet är både lätt i vikt och är icke allergent.

Lägg till dina utvalda nära och kära till dina run angels i appen. Vid en nödsituation får de utvalda varsitt SMS och email som visar datum, tid och platsen som användaren befann sig på vid tidpunkten då alarmknappen trycktes ner. Appen visar också aktiveringshistorik och användaren kan ställa in förinställda nödmeddelanden. Det går också att skicka tysta alarm till sina run angels via appen.
 • För alla som vill känna sig säkra utomhus
 • Skickar sms och email till 3 förvalda mottagare om plats, datum och tid
 • Justerbart och smidigt armband som endast väger 24 g
 • Svettsäker
 • Ladda ned den kostnadsfria run angel-appen på iTunes eller Google Play .
 • Fungerar med: Mobiltelefoner med iOS 9.0 & Android 4.4 och senare
 • Anslutning: Bluetooth 4.0
 • Batteri: Uppladdningsbart Lithium-iOn
 • Inkluderat:
  - Run angel armband
  - Hårt förvaringsskal
  - USB laddkabel
  - Set up-guide

Egenskaper för Run Angel:
Max Batteritid: 336 h
Laddningsbara batterier: Ja
GPS: Nej
Höjdmätare: Nej
Optisk pulsmätare: Nej
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 31 x 14 x 250 mm
Vikt: 24 g
Run Angel är ett innovativt teknikföretag baserat i Cork, Irland, som grundades 2013, av det gifta paret David & Ellen Caren, och med hjälp av ett omfattande team av ingenjörer, apputvecklare, akustiska experter, branschledare och säkerhets rådgivare. Tillsammans utvecklade de ett säkert armband för löpare, joggare, cyklister, studenter, resenärer, ensamarbetare och festivalbesökare, som avger ett högt 120dB högt ljudlarm när de aktiveras och kan paras ihop med smartphone-enheter via Bluetooth för att skicka meddelanden om en nödsituation.

Mer från Run Angel

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!