Bindningar

Bindningar

I paketen har vi satt ihop skidor, bindningar och skor som passar tillsammans, men om du väljer att köpa skidorna löst så måste du tänka på att välja bindningar som passar skorna. Det finns idag två huvudsystem, Rottefellas NNN-system och Salomons SNS-system.

NNN passar tillsammans med skor från Alpina, Madshus, Fischer, Rossignol medan SNS passar till Salomon, Atomic och OneWay. Har du valt en Fischerskida och en sko från exempelvis Salomon så måste du alltså välja en SNS-bindning.

På skidor från Madshus, Peltonen, Rossignol och Fischer sitter det på de flesta modeller en integrerad NIS-platta som innebär att bindningen inte skruvas fast i skidan utan knäpps fast direkt utan verktyg. Bindningen kan sedan flyttas framåt eller bakåt för att få olika åkegenskaper. Detta kan bara göras om man valt skidor och bindningar med detta system.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!