Klassiska skidor för vuxna

Klassiska skidor för vuxna

Klassiska skidor för vuxna

Längden på den klassiska skidan för vuxna ska vara någonstans mellan 20-30 cm längre än åkarens kroppslängd. Man kan med fördel välja att ligga i den undre delen av intervallet om man är relativt kort. Vilken längd på skidan man vill ha beror också till stor del på hur mycket man väger och till viss del hur lätthanterlig man vill att skidan ska vara.

Här nedan följer ett förslag på längder utifrån din egen vikt och längd. Eftersom olika tillverkare har skidor i olika längder så får rekommendationen ses som ett riktvärde som kan avvika från dina möjligheter till val av längd på just de skidorna.

Blank
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!