Just nu har vi kampanjpriser på:
Kläder och utrustning  |   Camping  |   Vattensport
Se alla kampanjer här

Upptäck nya skon Outpulse och få tips på hur du kan få in mer outdoor i vardagen


Upplev dina friluftsäventyr på ett nytt sätt med Outpulse

Outpulse är vandringsskon som driver dig framåt under dina friluftsäventyr. Det är en perfekt sko för fast-hiking, pålitlig och anpassningsbar oavsett terräng.

Outpulse och Outpulse GORE-TEX är en stabil sko med Energy Blade-teknik. Vilket ger ett bra grepp, livfullhet och framåtdriv i varje nedsättning, för att maxa din energi och hjälpa dig att fortsätta framåt i ditt eget tempo.


Energy Blade-teknik

Glada fötter resulterar i glada vandrare. I Salomons outdoorskor filtrerar Energy Blade-tekniken kuperad terräng, levererar ett smidigt och dynamiskt löpsteg och ger utmärkt energiöverföring. Energy Blade har en lätt TPU-platta som samverkar med den mjuka och fjädrande mellansulan i skon. Detta resulterar i en rolig, överpresterande och kraftladdad vandringssko som driver dig framåt och motverkar trötthet under dina friluftsäventyr.

Erikas bästa tips för att få in mer outdoor i vardagen

Våren.

Ljusa nätter och fågelsång som börjar tidigt och slutar sent.

De första värmande strålarna.

Vänder ansiktet mot solen.

Årets första fräknar.

Och allt som slår ut så fort att man nästan inte hinner med.

Vill stanna tiden.

Eller åtminstone vara i den så mycket som det går.

Dofta på häggen, ligga i gräset och ta turer ut till havet.

Här nere får du några tips på hur man kan ta vara lite extra på våren:

1. Ha dina prylar för utomhusmiddagar redan packade i en påse eller låda hemma. Bestick, tallrikar, muggar, tändstickor, stormkök etc. och varje gång du använt dem packar du tillbaka på samma ställe så har du alltid det lätt till hands för spontana middagar ute.


2. Prata ihop dig med dina vänner och gör upp att alla måste hitta ett guldkorn i närområdet dit det är fint att ta sig. Det kan vara en badplats, en klipphäll, en liten stig att vandra, en grillplats eller bara en härlig skog. Och nästa gång ni har idétorka på vad ni ska göra så får en person presentera sitt guldkorn.


3. Visst kan det ibland kännas motigt och lite svårt att första gångerna ta sig ut. Hur gör man, vad ska man klä sig i, vad ska man ha med sig? Men vet du vad? Enda sättet att få reda på det är att prova. Ta bara med dig lunchlådan eller frukostmackan ut. Det blir lättare för varje gång men tänk också på att det inte göra det så komplicerat. Förvänta dig inte att allt ska gå enligt plan. Var spontan. Naturen är sin egen. Så den bästa förutsättningen du kan ge dig för att lyckas är att inte tro att det alltid blir som förväntat. Men det är ett äventyr i sig!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!