E Aira 80 Ti + Z10 GW L80 - ID: A062790

Kampanj

SalomonE Aira 80 Ti + Z10 GW L80

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om E Aira 80 Ti + Z10 GW L80 från Salomon

E Aira 80 Ti + Z10 GW L80 från Salomon är lätta och lekfulla skidor för damer som vill åka över hela berget. En progressiv All-Terrain Rocker gör att skidorna glider enkelt över olika snöförhållanden och ojämn terräng, medan konstruktionen i flera skikt på sidorna gör skidorna lätta att manövrera med precision, prestanda och stabilitet.
 • Powerframe Ti är ett genomgående inlägg av titan under foten som sträcker sig från kant till kant och ger maximal kraftöverföring och ökat kantgrepp på hård snö
 • Längs med kanterna och vid extra utsatta områden sitter ett gummilager för smidigare åkning och förbättrad kontakt mellan skidan och snön
 • Skydd både i spetsen och baktill för längre hållbarhet
 • Kärna i poppelträ för stabilitet, lekfullhet och dämpning av vibrationer för att du ska få bättre kontakt mellan skidan och snön
 • C/FX är en förstärkning av kolfibrer och lin som har vävts samman och sträcker sig längs med skidans längd. Detta gör skidorna lätta, stabila och slitstarka samtidigt som vibrationer dämpas.
Egenskaper för E Aira 80 Ti + Z10 GW L80:
Åknivå: Medel
Kön: Dam
Bredd bakände: 107 mm
Bredd midja: 80 mm
Bredd nos: 124 mm
Svängradie: 12 m
Bindningar ingår: Ja
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!