Escape 6 Skin/Prolink Access CL - ID: A062842

SalomonEscape 6 Skin/Prolink Access CL

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Escape 6 Skin/Prolink Access CL från Salomon

ESCAPE 6 Skin är en klassisk sportskida som har monterats med PROLINK ACCESS CL-bindningen och utformats för maximal stabilitet, kontroll och glid. Dess låga häl-tå-spann i kombination med SKINGRIP+ tekniken ger ett stabilt vallningsfritt grepp.
Säker bindning: PROLINK ACCESS Classic-bindningen ger säker prestanda och är kompatibel med pjäxorna Prolink®, NNN® och Turnamic®

Bra grepp och tyst åkning:
100% MOHAIR med perfekt balans mellan grepp och glid. Det är limmat, så du behöver ett strykjärn för att kunna byta det när det behövs (efter ungefär 800 km).

Stabilitet och kontroll: Skidans S-CUT form och normala längd ger skidåkare ytterligare kontroll och stabilitet för maximalt förtroende på snön

Mycket effektivt klassiskt spann som ger enkel frånskjutning och kompression när du trycker ner med främre delen av foten eller fotens bakre del. Förbättrar glidet och en snabbare tillbakarörelse.
Egenskaper för Escape 6 Skin/Prolink Access CL:
Kön: Unisex
Bredd bakände: 48 mm
Bredd midja: 46 mm
Vikt per par: 1760 g
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!