Escape Insulated Belt - ID: A061523

Kampanj

SalomonEscape Insulated Belt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Escape Insulated Belt från Salomon

Escape Insulated Belt är ett isolerat vätskebälte från Salomon som är specifikt utvecklat för träningspass vintertid. Det flexibla bältet med neoprenflaska gör att du kan fylla på med vätska och röra dig fritt. Ett vinklat fodral gör att du enkelt kan ta och sätta tillbaka flaskan när du glider eller löper.
Egenskaper för Escape Insulated Belt:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 44 x 19 x 11 mm
Packvolym: 5 L
Vikt: 153 g
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

Visa alla Midjeväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!