Men's X Ultra 4 - ID: A078115

SalomonMen's X Ultra 4

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's X Ultra 4 från Salomon

Gör dig redo för branta upp- och nedförsbackar tillsammans med Men's X Ultra 4. Detta är vandringsskor för herrar som är lika smidiga som löparskor, men har den stabilitet och det grepp som krävs för att ta sig an teknisk terräng. Skorna har fått ett chassi som ger bättre skydd för känsliga leder utan att tumma på rörelsefriheten.
 • Dessa skor är framtagna med hjälp av Salomons expertis inom terränglöpning och är lättare och smidigare så att du kan behålla rörligheten i ojämn terräng.
 • ADV-C Chassis stöttar lederna på fotens utsida vilket ger optimal stabilitet utan att rörelsefriheten begränsas.
 • Contagrip® MA yttersulan får grepp även när det är blött eller halt, vilket ger större kontroll i framför allt nedförsbackar.

Egenskaper för Men's X Ultra 4:
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Yttermaterial: Syntet
Membran: Nej
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

Visa alla Kängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!