Salomon Skor - Salomon har funnits i branschen sedan 1947 och håller på med det mesta inom snösport och träning. En av de saker som de är absolut bäst på är deras skor. Med deras långa erfarenhet har de drivit utveckling på skor, kängor och löparskor till dess peak. Oberoende av vilken typ av skor du är ute efter så har Salomon det. Träningsskor till gymmet, trailrunning, långdistans, de har tom kängor för extrem hiking i riktigt kallt väder.

Salomon Skor

(190 produkter)


Salomon Speedcross

Salomon har flera serier av löparskor. En av de mest populära är Speedcross. Salomon Speedcross är en trailrunningsko som du lätt kommer älska. Speedcross ger dig väldigt bra grepp när du springer. Salomon blandar gummi med olika hårdheter i sulan för att ge ett optimalt grepp och hållbarhet oavsett underlag du springer på. Den är också förhållandevis lätt men trots det extremt hållbar. Passformen är väldigt bra. Den sitter tight över foten och riskerar inte att glappa. Salomons Quicklace system är en smaksak men oavsett tycke och smak är det en väldigt snabb och smidig lösning för att snöra skon.

Salomon Kängor

För de som vill ha ett lite lugnare tempo i naturen har Salomon ett bra utbud av kängor. Salomons kängor har med sig många av fördelarna med deras löparskor, de är extremt välbyggda och hållbara så de överlever vandringar i tuff terräng. Passformen är väldigt bra, kängorna sitter tight utan att för den delen kännas stela. Många av kängorna har Gore-Tex membran så de är helt vattentäta men ventilerar ut fukt bra så du håller fötterna torra. Salomons mer extrema kängor klarar också väldigt låga temperaturer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!