Soft Flask 150Ml/5Oz - ID: A008196

Kampanj

SalomonSoft Flask 150Ml/5Oz

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Soft Flask 150Ml/5Oz från Salomon

Salomons Soft Flask är en trevlig mjuk flaska som du kan fylla med vatten, sportdricka eller gel. Den har en bitventil precis som de som sitter på slangen till en större vätskeblåsa, vilket i kombination med den mjuka flaskan gör att du slipper skvilpande.
Soft Flask är givetvis fri från pvc, bisfenol och farliga kemikalier. Det är en kramgo liten sak som håller länge och är lätt att hålla ren. Tillverkad av polyuretan.
 

Egenskaper för Soft Flask 150Ml/5Oz:
Bpa-fri: Ja
Isolerad: Nej
Snabböppning: Ja
Vikt: 30 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 150 ml
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!