T Mtn + Brake - ID: A044089

SalomonT Mtn + Brake

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om T Mtn + Brake från Salomon

T Mtn + Brake är en lätt touring bindning från Salomon för backcountry-äventyr. För högpresterande alpinturer, har MTN + Brake-bindningen bekvämlighet, tillförlitlighet och lätt vikt. Precisionen LowTech-systemet har flera höjdklättnings-hjälpmedel med snabb och enkel åtkomst, medan det bredare skruvmönstret och den integrerade bromsen ger dig självförtroende.
 • Justering: 30mm
 • Crampon system
Egenskaper för T Mtn + Brake:
Skistopper: Ja
Vikt: 390 g
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!