Women's N MTN Explore 88 - ID: A072920

SalomonWomen's N MTN Explore 88

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's N MTN Explore 88 från Salomon

Women's N MTN Explore 88 från Salomon är topptursskidor för damer som låter dig utforska mer av fjället. Låg vikt som gör det lättare att ta sig uppåt kombineras med stabilitet och trygghet när du åker nedför.
 • Prestanda för utförsåkning: C/FX-laminat i kolfiber och lin ger kraft och stabilitet som metall, med en bråkdel av vikten. Det ger en jämn åkning i varierande terräng och förhållanden i vildmarken.
 • Effektiv topptur: Spaceframe 2.0 innebär mindre material på viktiga områden längs med hela skidan vilket minskar den totala vikten för enklare klättringar.
 • Stabilitet: Förformad 3D-karubaträkärna ger utmärkt kontakt mellan skida och snö och mindre vibrationer, med lägre vikt. Förformad 3D-karubaträkärna ger stabilitet och kontroll och samtidigt reducerad vikt.
 • Ett titanalinlägg under foten, från kant till kant genom hela skidan, för maximal kraftöverföring och ökat kantgrepp på hård snö.
 • C/FX är ett unikt fiberskikt i kolfiber och lin som vävts samman och löper längs med hela skidans längd. Det kombinerar den otroliga styrkan och minimala vikten hos kolfiber för stabilitet och förstärkning med en förhöjd nivå av stötdämpning och absorbering av vibrationer. Det är patenterat och exklusivt för Salomon
Egenskaper för Women's N MTN Explore 88:
Åknivå: Medel
Bredd bakände: 109 mm
Bredd midja: 88 mm
Bredd nos: 123 mm
Svängradie: 18 m
Vikt per par: 728 g
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!