Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Women's Sense Ride 2 - ID: A061303

Kampanj

SalomonWomen's Sense Ride 2

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Sense Ride 2 från Salomon

Maximera komforten i spåren med Women's Sense Ride 2 från Salomon. Med tillräcklig dämpning för att öka på distancen, ett drop på 8mm, en beprövad passform och en flexibel och bekväm övrdel, är du redo att köra dagen, varje dag.
KOMFORT
En dokumenterad passform, förbättrad med ökad flexibilitet i tåområdet, som kombinerar precis rätt mängd stöd med god rörlighet för komfort under hela dagen.

GREPP
Med en gummiblandning över hela ytan och ett mångsidigt räfflingsmönster ger SENSE RIDE 2 säkert grepp på både våta och torra underlag.

FLEXIBILITET
Baserat på expertis från både terräng- och väglöpning är ovandelen på SENSE RIDE 2 precis men flexibel, så att du kan springa i fullständig komfort.
Egenskaper för Women's Sense Ride 2:
Lättviktsmodell: Ja
Yttersula: Gummi
Foder: Syntet
Yttermaterial: Syntet
Dämpning: Normal
Vikt per sko: 240 g
Drop: 8 mm
Salomon grundades 1947 i hjärtat av de franska alperna. Francois Salomon och hans son George var de som formgav många av de tidiga moderna skidbindningarna och de fortsätter vara innovativa på sportmarknaden.

Mer från Salomon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!