Inferno Merino Wool Blend Quarter 3-pack Sock - ID: A057654

Kampanj

SauconyInferno Merino Wool Blend Quarter 3-pack Sock

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Inferno Merino Wool Blend Quarter 3-pack Sock från Saucony

Inferno Merino Wool Blend Quarter 3-pack Sock från Saucony är träningsstrumpor med RunDry Pro som består av supermjukt garn med effektiv fukttransport. Arch Stability erbjuder ett unikt stöd för hålfoten för en säker och stabil passform. Sömlös tå förhindrar blåsor och skav. Säljs i 3-pack.
Egenskaper för Inferno Merino Wool Blend Quarter 3-pack Sock:
Skafthöjd: Mid
Förstärkt över smalbenet: Nej
Kompression: Nej
Märkt vänster/höger: Nej
Material: Merinoull/Syntet
Saucony existerar för löpare. Löpare inspirerar dem, ger dem nya idéer och tvingar dem att förbättra sig. De driver deras design och produktutveckling. Det gör så att Saucony fortsätter att vara tävlingsmänniskor. Det håller dem hungriga. Det håller dem ärliga. Oavsett om det är i ett konferensrum eller under en lunchlöpning pratar Saucony oavbrutet om löpning. Denna fokus och passion sporrar dem när de strävar efter att skapa de bästa löparskorna och den bästa utrustningen som finns. Varje dag går de hem med vetskapen att de har gjort allt de kan för att göra löpares liv lite bättre. På Saucony är en bra dag när de får springa. En bättre dag är när de inspirerar någon annan att springa.

Mer från Saucony

Visa alla Löparstrumpor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!