Men's Mad River TR 2 - ID: A057653

Kampanj

SauconyMen's Mad River TR 2

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Mad River TR 2 från Saucony

Men's Mad River TR 2 är ett par snygga traillöpskor från Saucony som erbjuder bra passform och säkert grepp i varierad terräng. Den naturliga fotformen erbjuder stabilitet och bra kraftöverföring.
 • Herrstorlekar
 • PWRFOAM midsole
 • EVERUNTM topsole 
 • Integrerad plös
Egenskaper för Men's Mad River TR 2:
Dämpning: Normal
Lättviktsmodell: Nej
Yttersula: Gummi
Foder: Syntet
Yttermaterial: Syntet
Vikt per sko: 309 g
Drop: 4 mm
Saucony existerar för löpare. Löpare inspirerar dem, ger dem nya idéer och tvingar dem att förbättra sig. De driver deras design och produktutveckling. Det gör så att Saucony fortsätter att vara tävlingsmänniskor. Det håller dem hungriga. Det håller dem ärliga. Oavsett om det är i ett konferensrum eller under en lunchlöpning pratar Saucony oavbrutet om löpning. Denna fokus och passion sporrar dem när de strävar efter att skapa de bästa löparskorna och den bästa utrustningen som finns. Varje dag går de hem med vetskapen att de har gjort allt de kan för att göra löpares liv lite bättre. På Saucony är en bra dag när de får springa. En bättre dag är när de inspirerar någon annan att springa.

Mer från Saucony

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!