Flash Led Light Band 2-pack - ID: A076268

SaveLivesNowFlash Led Light Band 2-pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flash Led Light Band 2-pack från SaveLivesNow

Flash LED Light Band är en fantastisk produkt som alltid syns i mörkret, medan vanliga reflexer måste belysas på för att synas. Med sitt fasta eller blinkande sken blir du synlig på upp till 300 meter, vilket ger alla medtrafikanter gott om tid att anpassa farten. Att bry sig om sina nära och kära är det finaste man kan göra, varför inte visa det genom att ge en Flash till någon du tycker om. Bandet är ställbart och har också en elastisk del för att vara enkelt att trä på armen, benet, eller om man så vill, runt hundens hals. Produkten är tillverkad i tyg och innehåller en LED-lampa med tre funktioner: blinkande, snabbt blinkande och konstant sken. On/Off – Tryck på logotypen. Batteri 2x CR 2032 medföljer, de kan bytas och har en hållbarhet på 60-80 timmar.
Egenskaper för Flash Led Light Band 2-pack:
Vikt per batteri: 2,9 g
Batterimodell: CR2032
Laddningsbara batterier: Nej
Antal batterier 2 st
Batterier medföljer: Ja
Vi som arbetar här har en passion och grundtanke, vi vill bidra till en säkrare och tryggare tillvaro för alla. Därför har vi bestämt oss för att utveckla nya och innovativa produkter som ska skydda dig och dina nära och kära i vardagliga risksituationer. Många olyckor och personskador sker på grund av att vi vistas i mörkret, utan att synas. Trötthet och okoncentration är andra faktorer, liksom att framföra fordon påverkad av alkohol. Det vill vi förändra och vi kan med stolthet erbjuda enkla och prisvärda lösningar för alla problemområden. Men vi nöjer oss inte med det, utan vi drivs vidare av en omtanke att utveckla än fler bra produkter som kan förbättra olycksstatistiken och rädda liv. Till stor del har företaget sitt ursprung ur mina egna erfarenheter som brandman i den svenska fjällvärldens karga miljöer och utmanande klimat. Här insåg jag tidigt att många allvarliga olyckssituationer hade kunnat undvikas genom förebyggande åtgärder och aktiva handlingar tillsammans med funktionella och kundvänliga produkter. Med andra ord, med små enkla medel kan var och en av oss göra skillnad. Varför inte börja redan idag med att ge dina nära och kära en Flash, Blinky, Awake eller Alco? Det gemensamma för alla våra produkter är att de bidrar till att skapa en tryggare och säkrare vardag.

Mer från SaveLivesNow

Visa alla Lampor & Lyktor

 • Leveransalternativ

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!