Flash Led Light Stroller - ID: A076269

SaveLivesNowFlash Led Light Stroller

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flash Led Light Stroller från SaveLivesNow

Flash LED Light Stroller gör att barnvagnen blir synlig på upp till 300 meter i mörkret så att alla medtrafikanter kan upptäcka din yngsta familjemedlem i god tid. Den har en unik design och funktion, är lättanvänd och med sitt fördelaktiga pris är den ett mycket bra komplement till alla barnvagnar. Flash LED Light Stroller ett utmärkt sätt att visa omtanke om de minsta. Produkten är tillverkad i tyg och har sex LED-lampor med tre funktioner: blinkande, snabbt blinkande och konstant sken. On/Off – Tryck på logotypen. Batterier 4x CR 2032 medföljer i varje batteripaket, de kan bytas och har en hållbarhet på 40-60 timmar.
Egenskaper för Flash Led Light Stroller :
Vikt per batteri: 2,9 g
Batterimodell: CR2032
Laddningsbara batterier: Nej
Antal batterier 4 st
Batterier medföljer: Ja
Vi som arbetar här har en passion och grundtanke, vi vill bidra till en säkrare och tryggare tillvaro för alla. Därför har vi bestämt oss för att utveckla nya och innovativa produkter som ska skydda dig och dina nära och kära i vardagliga risksituationer. Många olyckor och personskador sker på grund av att vi vistas i mörkret, utan att synas. Trötthet och okoncentration är andra faktorer, liksom att framföra fordon påverkad av alkohol. Det vill vi förändra och vi kan med stolthet erbjuda enkla och prisvärda lösningar för alla problemområden. Men vi nöjer oss inte med det, utan vi drivs vidare av en omtanke att utveckla än fler bra produkter som kan förbättra olycksstatistiken och rädda liv. Till stor del har företaget sitt ursprung ur mina egna erfarenheter som brandman i den svenska fjällvärldens karga miljöer och utmanande klimat. Här insåg jag tidigt att många allvarliga olyckssituationer hade kunnat undvikas genom förebyggande åtgärder och aktiva handlingar tillsammans med funktionella och kundvänliga produkter. Med andra ord, med små enkla medel kan var och en av oss göra skillnad. Varför inte börja redan idag med att ge dina nära och kära en Flash, Blinky, Awake eller Alco? Det gemensamma för alla våra produkter är att de bidrar till att skapa en tryggare och säkrare vardag.

Mer från SaveLivesNow

Visa alla Lampor & Lyktor

 • Leveransalternativ

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!