Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Scarpa Skor

(12 produkter)

Scarpa är en akronym för Società Calzatureria Asolana Riunita Pedemontana Anonima, vilket är ett italienskt företag som tillverkar högkvalitativa skor, kängor och pjäxor. Företaget bildades redan 1938 av Lord Rupert Iveagh men togs sedan över av familjen Parisotto som än idag driver företaget framåt och har gjort det till ett uppskattat varumärke världen över.

Italienska skor av högsta klass

När du köper ett par Scarpa skor vet du att du har gjort en bra investering. Tack vare sin optimala passform och elegans passar de utmärkt för ett aktivt liv utomhus, oavsett om du är ute med hunden eller om du befinner dig i bergiga och snötäckta miljöer. Skorna finns för både kvinnor och män i flera olika utföranden och storlekar för att du på bästa sätt ska kunna genomföra tuffare aktiviteter utan att slita på dina fötter.

Scarpa Mojito – En snygg, bekväm och lätt skomodell

En av de mest omtyckta skorna från Scarpa är modellen Mojito. Skorna tillverkas i många olika färger och är kända för att vara snygga, bekväma och extremt lätta - vilket gör dem väldigt uppskattade som vardagsskor.

Mojitoskon består av en Vibram Spyder sula med mockaskinn som ger optimalt stöd för dina fötter och där den främre tå-randen inte bara ger en snygg stil men också skyddar mot smuts och förslitningar. För dig som vågar sticka ut i mängden finns Mojiton i flera ärtiga kulörer och för dig som vill komma åt en mer diskret look så finns skomodellen också i flera subtila nyanser, allt efter eget tycke och smak.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!