Scott

-
Historien om Scott började med Ed Scott, en talangfull ingenjör och skidåkare boende i Sun Valley, Idaho. Ed Scotts första uppfinning, en avsmalnande skidstav i aluminium ersatte genast branschens existerande stav gjord av bambu och stål. Den revolutionerande skidstaven var grunden till ett nytt varumärke, SCOTT, och placerade Scott som ledande företag inom teknisk utveckling av skidutrustning. Med åren har Scott utvecklats till ett välkänt varumärke, inte bara inom skidsporten och fortsätter producera banbrytande produkter för sportmarknaden.

Scott

(171 produkter)

Allt du behöver för en aktiv livsstil

Scott erbjuder det mesta du behöver för en aktiv livsstil och bland deras sortiment på Outnorth hittar du allt från kläder och skidglasögon till skidstavar och hjälmar. Med en passion för det tekniska kan du lita på att Scotts produkter fyller sitt ändamål. Köp utrustning till familjens nästa stora äventyr, här hittar du produkter för både herr, dam och barn.

Hitta dina favoriter

Med Scott slipper du kompromissa med varken stil eller kvalitet. Produkterna är utformade för bästa passform enligt de senaste trenderna med säkerhet i fokus. Oavsett om du investerar i ett par goggles eller en skidjacka kan du känna dig trygg med utrustningen och koncentrera dig på att njuta i skidbacken!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!