Supertrac RC Shoe - ID: A032434

Kampanj

ScottSupertrac RC Shoe

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Supertrac RC Shoe från Scott

Supertrac RC Shoe är en teknisk trail löparsko från Scott. Yttersulan har ett extra bra grepp som lätt greppar ojämnt underlag och varierande terräng. Ovansidan är gjord utav ett lätt nätmaterial som erbjuder luftig och stadig komfort. Med Supertrac kan du löpa i komfort och lita på att skorna kommer göra dina fötter säkra på spåret.
Ovansidan: Mesh/inga sömmar
Sula: AeroFoam+/Gummi

Egenskaper för Supertrac RC Shoe:
Lättviktsmodell: Ja
Yttermaterial:
Vikt per sko: 250 g
Reflexer: Nej
Drop: 5 mm
Historien om Scott började med Ed Scott, en talangfull ingenjör och skidåkare boende i Sun Valley, Idaho. Ed Scotts första uppfinning, en avsmalnande skidstav i aluminium ersatte genast branschens existerande stav gjord av bambu och stål. Den revolutionerande skidstaven var grunden till ett nytt varumärke, SCOTT, och placerade Scott som ledande företag inom teknisk utveckling av skidutrustning. Med åren har Scott utvecklats till ett välkänt varumärke, inte bara inom skidsporten och fortsätter producera banbrytande produkter för sportmarknaden.

Mer från Scott

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!