Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Spectra Snorkel Dry - ID: A034097

ScubaproSpectra Snorkel Dry

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spectra Snorkel Dry från Scubapro

Spectra Snorkel Dry är en stilren snorkel från Scubapro som erbjuder ett riktigt bra tortt luftflöde. Den unika konstruktionen gör att snorkeln kan sänkas helt under vatten och sen användas direkt när den är ovanför ytan igen, den kommer inte behöva tömmas på vatten. En mycket effektiv reningsventil på nederdelen av snorkeln driver ut eventuellt vatten som kan ha tagit sig in i snorkeln, så slipper du uppleva den obehagliga gurglande känslan som kan uppstå när man andas i en blöt snorkel.
 • Underrör i korrugerad silikon som låter munstycket hänga ur vägen när man andas genom en regulator
 • Regulator-liknande munstycke med bra passform, perfekt om du ska snorkla länge

Scubapro dök först upp i dykarvärlden i början av 60-talet. De var då lett av två män, Gustav Dalla Valle och Dick Bonin som kom att tillföra många innovationer till marknaden som fortfarande används i dag. Bland annat Jet Fin som är populär bland tekniska och militärdykare världen över. Scubapro är fortfarande i dag en framstående tillverkare av dykutrustning och sysselsätter över 400 personer på 17 platser, fördelat på 13 länder.

Mer från Scubapro

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!