Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Sea To Summit

-
Sea To Summit grundades 1991 och har sedan dess utvecklat lätta friluftsprodukter för såväl nybörjare som proffs. Frilufts- och reseprylar från Sea to Summit är specialdesignade för de krav gramjägare ställer på sin utrustning. Ultralätta material och viktbesparande tekniker ger kompakta och tåliga lättviktsprodukter. I deras katalog finns bland annat packpåsar, handdukar och sovsäckar – allt för att underlätta utomhuslivet!

Sea To Summit

(318 produkter)

Roland Tyson började tillverka utomhusutrustning vid 17 års ålder, och 1991 grundades Sea to Summit efter att ha utrustat en ovanlig första bestigning av Mount Everest, en vandring från havsnivå till bergstopp (sea to summit). Rolands passion för att designa den bästa, lättaste och mest hållbara utrustningen ledde till att han reste till den avlägsna australiensiska vildmarken och Himalaya och satte sina uppfinningar på det ultimata provet. 1993 gick Penny Sanderson med i företaget och tillsammans har de utvecklat Sea to Summit till ett framgångsrikt globalt varumärke, testade produkter vart de än gick och ägde varje steg på resan från att utveckla råmaterial till att leverera den perfekta utrustningen till kunder över hela världen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!