SealLine

(11 produkter)
Slipp blöt packning! SealLine tillverkar vattentäta väskor, E-cases och packpåsar. Om du är rädd om det – försegla det!

Slipp blöt packning! SealLine tillverkar vattentäta väskor, E-cases och packpåsar. Om du är rädd om det – försegla det!

SealLine producerar vattensäker utrustning till paddlare, surfare och backpackers. Alla produkter är designade och kvalitetssäkrade i Seattle, USA av ingenjörer som är kunniga inom ämnet och lever för dessa typer av aktiviteter. De matchar material med design för att skapa marknadens mest specialiserade, högkvalitativa och vattensäkra produkter.

Urban Tote

Urban Tote från SealLine är baserad på traditionella, japanska fiskarväskor. En funktionell ryggsäck/drybag som primärt är till för utomhusaktiviteter, men som egentligen fungerar i alla situationer. Urban Tote kan bäras på ryggen som en ryggsäck eller som vanlig väska. Väskan är utrustad med en vattentät rullförslutning, vilket garanterar att innehållet håller sig torrt.

Vattentät förvaring

Du hittar den smarta vattentäta påsen See Pouch i två olika storlekar på Outnorth. See Pouch är försedd med en justerbar halsrem och ett fäste för bältet. Påsen sluts med rullstängning och är helt vattentät. Det betyder att du kan förvara dina käraste ägodelar som pass, pengar, kort och mobiltelefon i påsen och vara säker på att det håller torrt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!