Ultra Grip Glove - ID: A029083

Kampanj

SealskinzUltra Grip Glove

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultra Grip Glove från Sealskinz

Ultra Grip Glove är vattentät, andas och vindtät. Ultra Grip Glove har ett nära passande stretch sticka, innehåller Sealskinz patenterade Stretchdry teknik. Ultra Grip Glove ger utmärkt grepp och kontroll för en rad olika utomhusaktiviteter. Ultra Grip Glove är konstruerad med Sealskinz teknologi som är vattentät, vindtät och andas. Chevrontryck i handflata och på fingrar för fast grepp, även när det är vått. Innefoder i merinoull för värme, fuktkontroll och komfort. Ultra Grip Glove har åtsittande stickad stretch för komfort och smidighet, pekfinger och tumme är anpassad för användning  av pekskärm.

Material
Yttre: 96.5% Nylon, 3.5% Elastan
Membran: Hydrophilic Membran
Inre: 84% Merino Ull, 14% Nylon, 2% Elastan
Egenskaper för Ultra Grip Glove:
Yttermaterial: Syntet
Handskmodell: Femfingerhandske
Insida: Fodrad
Foder: Ull
Löstagbart foder: Nej
Membran: Annat
Vattentäta: Ja
Vindtäta: Ja
SealSkinz har över trettio års erfarenhet av att tillverka och utveckla uthållighetsprodukter för träning. De har tagit hjälp av världens bästa idrottsmän inom bland annat bergsklättring, cykling, skidåkning, löpning och segling för att skapa så effektiva och kvalitativa produkter som möjligt. Dessa idrottsmän har säkerställt att SealSkinz produkter levererar hög komfort och prestanda oavsett väderlek. SealSkinz produkter är vattentäta samtidigt som de andas. Det betyder att du håller dig torr trots dåligt väder men samtidigt slipper bli kall då materialet inte blir blött och andas.

Mer från Sealskinz

Visa alla Vardagshandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!