Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Men's XC701 MTB - ID: A060993

ShimanoMen's XC701 MTB

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's XC701 MTB från Shimano

XC701 MTB från Shimano är styva tävlingsskor för MTB och CX. Skorna är styva på exakt rätt ställen vilket gör att du får otroligt snabbt gensvar i till exempel superbranta snabba klättringar och med MICHELIN®-gummi på sulorna har du bra grepp vart du än behöver sätta ner foten. Herrstorlekar.
 • Perfekt kraft i korta branta backar - Kolfiberförstärkt mellansula som gör skorna styva, vilket ger optimalt med kraftöverföring till pedalerna i korta branta och snabba klättringar som i både XC och CX.
 • Suveränt skön passform - Smidig ovandel kramas runt fotens former så att du får skön och säker passform och Boa® L6 mikrojusterar passformen så att du får jämnt tryck runt hela foten och inte skapar obehag.
 • Funkar även när du leder cykeln - För att prestera som bäst där du behöver leda cykeln har skorna MICHELIN®-gummi i yttersulan. Denna suveräna sula flexar och greppar på underlaget och det minimerar att du förlorar kraft som du gör med hala skor och mönstret i sulorna gör att lera ramlar av så att du alltid har bra kontakt med underlaget och så klart med dina pedaler. När du snabbt behöver sätta ner foten i tighta kurvor kan du lita på att ha grepp och kontroll och du kan även välja att köra med dubbar i fram för att få ännu bättre grepp.
 • Ovandel som andas - Välplacerade små hål i ovandelen släpper in luft och gör att dina fötter inte överhettas och hålls svala och fräscha, ovandelen i syntetiskt läder är också mycket smidig och lätt vilket förbättrar andningsförmågan.
 • Sitter stabilt runt foten - Skorna är formade runt hälen för att ge stöd så att du får det skönt även under timslånga pass.
 • Energisparande teknik - Shimano Dynalast guidar fotens vinkel genom rundtrampet så att du får effektivare kraftöverföring.
Egenskaper för Men's XC701 MTB:
Vikt per sko: 326 g
Shimano erbjuder konsumenterna enastående cykel-, fiske- och roddprodukter och kläder. Deras uppgift är att vara en utmärkt leverantör och en värdefull partner för alla kunder inom den europeiska cykel-, fiskeredskap- och roddindustrin. De tror starkt på att främja hälsa och glädje genom att njuta av världen omkring oss.

Mer från Shimano

Visa alla Klätterskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!