Shock Absorber

-
Historien om Shock Absorber började 1994 då forskning vid universitetet i Edinburgh hjälpte till att utveckla den ursprungliga sport-bh:n för kvinnor. Den första sport-bh:n, skapad för att motverka de negativa effekterna av träning på kvinnors kroppar, var ett stort genombrott. Ett år senare lanserade Shock Absorber sin första kollektion sport-bh:ar med hjälp av idrottslegenden Sally Gunnel. Än idag jobbar företaget nära forskare för att ständigt utveckla produkterna och ge bästa möjliga förutsättningar för kvinnor att idrotta.

Shock Absorber

(16 produkter)

Känn skillnaden med rätt stöd

Ofta lägger vi inte så mycket tanke och energi på det som är under kläderna, men rätt sport-bh kan göra en enorm skillnad på dina träningsresultat och upplevelse. Oavsett om du har en stor eller liten byst är en sport-bh nödvändigt när du tränar och med rätt modell kommer du snabbt känna skillnad.

Trendiga och bekväma

På Outnorth hittar du sport-bh:ar som är både bekväma och trendiga. Med Shock Arbsober behöver du inte välja mellan design och kvalitet. Välj bland flera olika modeller som garanterat ger dig stöd under dina löparturer, gympapass eller styrkepass och samtidigt är snyggt utformade efter dagens trender.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!