Bumper Eclipse - ID: A045588

ShredBumper Eclipse

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bumper Eclipse från Shred

Shred Bumper är en hard shell-hjälm med låg profil för skidåkning och snowboard. Den har Shreds rotationsskydd RES, som ger extra skydd mot slag och stötar. Detta är den enklaste, lättaste och tunnaste lösningen i sitt slag. Den har ett mjukt och skönt foder och Perfect Fit Finder-system för att ge den bästa anpassade passformen. Avtagbart goggle spänne, öron och nackkuddar.
 • Hard Shell-konstriltion
 • Säkerhetsstandarder: EN1077B (Europe snow) /ASTMF2040 (USA snow) /EN1078 (Europe bike) /CPSC (USA bike) /ASTMF1492 (USA skateboard) /EN1385 (Europe watersports)
 • Material: SHRED SHIELD toughened ABS, impact recovery EPP
Egenskaper för Bumper Eclipse:
Kön: Unisex
Rotationsskydd: RES
Fäste för goggles: Ja
Justerbar: Ja
Vikt: 522 g
Hösten 2006 debuterade varumärket Slytech sin nya satsning, Shred Optics. Målet var alltid att utveckla och producera produkter som både såg bra ut och var funktionella. De kämpade hårt för att förfina och förverkliga sin version för Shred och Slytech, de hade inte någon tydlig affärsplan, men de hade en stor ambition. Idag har flera nya produkter adderats till deras kollektion, men deras önskan om att vara innovativa är starkare än någonsin. Oavsett om det handlar om att utveckla hjälmar, ryggskydd, solglasögon eller goggles så vill de alltid presentera innovativ teknologi och design.

Mer från Shred

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!