Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Carry Dry Map Case M30 - ID: A036066

SilvaCarry Dry Map Case M30

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Carry Dry Map Case M30 från Silva

Silva Carry Dry Map Case är en av de där sakerna som du inte visste att du saknade innan du provade det. Silva Carry Dry Map Case M30 är en del av SILVAs vattentäta kartongfodralsutbud som passar alla utomhusaktiviteter. Den helt genomskinliga designen möjliggör kartläsning från båda sidor. Fodralet är lätt att öppna och stänga och det kommer att hålla din karta torr i alla väder. Små hål i hörnen gör det möjligt att fästa fodralet på en ryggsäck eller på en kajak.
Egenskaper för Carry Dry Map Case M30:
Stötskyddad: Nej
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 300 x 300 mm
Vikt: 78 g
Rullöppning: Nej
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Elektronikförvaring

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!