Compass 55 - ID: A030788

SilvaCompass 55

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Compass 55 från Silva

Compass 55 är en unik kompass från Silva med ett optiskt precisions system och ett Silva 1-2-3 system i en och samma kompass, vilket gör den till en extremt pålitlig och mångsidig kompass att ha med sig på fältet. Läs av ditt exakta läge med en halv grads noggrannhet.

Kompassen har en lysmarkeringar i kapsel, kompassnål och linjal så att du enkelt kan tyda kompassen även i mörkret. När markeringarna aktiverats av dagsljus kommer de lysa upp i mörkret i upp till 4 timmar.


Temperatur omfång
-30 to +60 C

Inställningstid från 90° graders vinkel inom ± 3°
4 sec

Inställningstid från 90° graders vinkel till neutralt läge
6 sec

Stötresistens
30g i XYZ riktning och frittfall från 1,5 meters höjd till gruset

VattentätEgenskaper för Compass 55:
Kompasstyp: Linjalkompass
Förstoringsglas: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 126 x 60 x 16 mm
Vikt: 39 g
Självlysande markeringar: Ja
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Kompasser

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!