Ex30 - ID: A009202

Kampanj

SilvaEx30

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ex30 från Silva

Silva ex30 stegräknare ger dig en fin bild över hur du rör dig under dina dagar. Med sin precisa digitala 3D-sensor kan denna lilla stegräknare lätt bli din personliga tränare och motivatör. Färgsättningen är diskret och designen elegant, så du behöver inte skämmas för att bära den synligt.

Ex30 är trots det lilla formatet fullmatad med nyttiga finesser som minne för den senaste veckans data, automatisk nollställning vid midnatt, Step Barometer (gör en prognos och beskriver hur stor del av din normala dos av rörelse du uppnått), samt ett stand-by läge som sparar batteri. Stegräknaren är så exakt att du kan bära den i fickan eller en handväska om du inte vill ha den som halsband.

 

Egenskaper:

 • 3D sensor, stegräknaren kan placeras på vilket håll som helst (runt halsen i band, i fickan, i handväska)
 • Steg, distans eller kalorier, välj hur du vill att din aktivitetsnivå ska redovisas
 • Klocka med tidtagning, håll reda på din aktivitetstid
 • 7 dagars minne, som du kan gå tillbaka och kika på i stegräknaren
 • Step Barometer, sätt ditt mål och få redovisat löpande hur nära ditt mål du befinner dig
 • Halsrem med säkerhetslås
 • Batterisparläge, sparar på batteriet och miljön. Stegräknaren vaknar när du rör på den eller trycker på en knapp
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!