Headlamp Active - ID: A034195

Kampanj

SilvaHeadlamp Active

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Headlamp Active från Silva

Headlamp Active från Silva är basversionen bland deras Active-modeller. Denna lätta, bekväma och lättanvända pannlampa är avsedd för utomhusaktiviteter med fokus på vandring och camping.
Lampan har SILVA har en ljusstyrka på 80 lumen, ett maximalt ljusavstånd på 40 meter och en lång batteritid.

SILVA Intelligent Light® optimerar ljusmönstret med den unika kombinationen av en strålkastare med lång räckvidd och en som ger en kortare, bred ljusbild Detta resulterar i mindre huvudrörelse, bättre kontroll, bättre balans och minimerad risk för
missa viktiga detaljer.

Active är byggt för att stå emot alla typer av väder och terräng. Frontlampan drivs av tre AAA-batterier som ger dig en brinntid på 30-90 timmar beroende på vilket av de tre ljuslägen du väljer.

Det breda bandet ger en bekväm passform och den stora på / av-knappen gör den enkel att använda, även med handskar på.
Egenskaper för Headlamp Active:
Vattenskydd: IPX6
Antal dioder: 2
Max Batteritid: 90 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 86 g
Antal batterier 3 st
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 80 Lm
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning. 
  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu. 
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!