Jogger 2014 - ID: 37312-1

SilvaJogger 2014

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Jogger 2014 från Silva

För varje promenad eller löptur då du behöver lite extra lyse.
Silva Jogger gör förmodligen att du aldrig kommer sluta jogga,  "Keep on running" a´la The Spencer Davis Group. Pannlampan, med den starka LED-lampan, gör att du ser var du sätter dina fötter både tidig morgon och sen kväll. Den kompakt designen, där batteripacket och lamphuvudet sitter framtill, och med en vikt under 100 gram gör att Jogger sitter riktigt skönt på huvudet i vilken terräng du än befinner dig. Väljer du att ha ljusstyrkan på max så kan du vara ute i löparspåret i hela 20 h. Trevligt för somliga, jättejobbigt för andra. Ej fullt vattentät men klarar en skur eller två.

Egenskaper för Silva Jogger:
 • Ljusläge: Max, Min & blinkande
 • Brinntid: 20 h/50 h
 • Ljusstyrka: 32 Lumen
 • Ljusfält: 32 m
 • Vikt: 82 gr inkl. batterier
 • Batteri: 3 st AAA
 • Lampa: 1x High power LED

Egenskaper för Jogger 2014:
Antal dioder: 1
Vattenskydd: IPX3
Max Batteritid: 50 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 82 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Ja
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 45 Lm
Max räckvidd: 32 m
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!