Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Kompass 6 Jet Spectra, Vänster - ID: 35677-9901

SilvaKompass 6 Jet Spectra, Vänster

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kompass 6 Jet Spectra, Vänster från Silva

Silva Kompass 6 Jet Spectra från Silva är en tumkompass för orienterare på elitnivå. För mer information om 6 Jet Spectra se nedan.

Silva Kompass 6 Jet Spectra har en kompassnål som är mycket stabil och med en kort insvängningstid. Med en inbyggd dämpningsfunktion blir nålen extra stabil även under snabba framfarter i skog och terräng. Fluorescerande färg på nålen för lättare hantering i mörkare förhållanden. Med Spectra-systemet blir det enklare att hålla riktningen utan att behöva hålla kompassen på kartan hela tiden. Kompasshuset är transparent och markering i mm. Elastiskt tumband.


Specifikationer:

För vänster hand

Scalor: mm och 1:15 000
Vikt: 28g

 

Manual finns här>> 

Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Kompasser

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!