Ranger Headlamp - ID: 9637242

SilvaRanger Headlamp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ranger Headlamp från Silva

Silva Pannlampa Ranger lever upp till sitt namn genom att klara de flesta omständigheter du kan komma att utsätta den för. Denna pannlampa har de flesta egenskaper man kan önska sig i mörkret. Samtidigt är den enkel och smidig att bära.

Pannlampan Silva Ranger är lika tålig som namnet antyder - extrem hållbarhet är lampans huvudegenskap Under extrema förhållanden är det avgörande att den utrustning som används klarar alla omständigheter. Du kan lita på Ranger i de tuffaste omständigheter - även när mörkersyn behövs, eftersom ett av Rangers ljuslägen är rött. Denna pannlampa är även helt vattentät enligt IPX7 (nedsänkbar en meter under vattenytan i 30 minuter). Ranger använder Silva Intelligent Light®-teknologi som består av både ett starkt fjärrljus för långa avstånd och ett flodljus nödvändigt för att se på nära håll.

 

Egenskaper för Pannlampa Ranger:

 • Batteritid: 20h.
 • Max lumens: 30Lumens.
 • Ljuskapacitet: 29m.
 • Vikt: 75g.
 • Vattenskydd: IPX7.
 • Strömförsörjning med endast ett AA batteri.
 • Ljuskägla: Intelligent Light®.
Egenskaper för Ranger Headlamp:
Vattenskydd: IPX7
Antal dioder: 5
Max Batteritid: 20 h
Vikt: 75 g
Antal batterier 1 st
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 30 Lm
Max räckvidd: 29 m
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!