BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Scout2 Xt - ID: A071163

Kampanj

SilvaScout2 Xt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Scout2 Xt från Silva

Ibland är endast den bästa utrustningen bra nog, just för att den skapar den bästa upplevelsen. Scout 2XT är tillsammans med Scout 2RC Silvas mest avancerade lampa i Scout 2-serien. Utöver funktionerna i Scout 2X (rött ljus och batteriindikator) har den här pannlampan fått ett ännu mer kraftfullt ljus och längre räckvidd. Så om du inte kan få nog av att vara ute i naturen är det här pannlampan för dig.
Med ett ljusflöde på 350 lumen och en räckvidd på 65 meter lyser Scout 2XT garanterat upp din mörka vandringsled eller lägerplats. Lampan har ett rött ljusläge som bevarar mörkerseendet, en indikator som anger batterinivån och en stor på- och avknapp. Tack vare sin lätta vikt och det bekväma “anti slip”-behandlade pannbandet är Scout 2XT en perfekt följeslagare för vandrare och campare som vill vara ute en extra natt – eller två. Det är bara att ta med några extra AAA-batterier, så kan du använda den här lampan precis så länge du önskar.

SILVA Intelligent Light
En ljusstråleteknik som optimerar ljusbilden; ger mindre huvudrörelser, bättre kontroll och förbättrad balans genom att kombinera ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus som lyser upp nära dig.

Indikator för batterinivå
Informerar om den återstående laddningsnivån när pannlampan är avstängd.

Mörkerseendeläge
Förutom vitt ljus har pannlampan ett rött ljusläge som bevarar mörkereseendet.

Lätt passform
Bekväm passform tack vare låg vikt och ett brett pannband som håller sig på plats.

Stor på/av-knapp
Gör pannlampan lätt att använda även när du bär handskar.

Vattenresistent
Uppfyller IPX5-standarden; tål kraftigt regn och vatten från alla håll.

Smidiga spännen för enkel reglering av pannbandet

Egenskaper för Scout2 Xt:
Vattenskydd: IPX5
Antal dioder: 2
Max Batteritid: 70 h
Laddningsbara batterier: Nej
Vikt: 84 g
Antal batterier 3 st
Batterier medföljer: Ja
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 350 Lm
Max räckvidd: 65 m
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!