Trail Runner - ID: 96 37241-1

SilvaTrail Runner

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trail Runner från Silva

Silva Trail Runner är en pannlampa designad att fungera bäst i löpspåret eller i terrängen. Låg vikt, antiglidbehandlat pannband och lampa som ger bra ljus såväl rakt fram som brett och nära.

Den ultralätta pannlampan Silva Trail Runner gör det möjligt att träna var som helst, när som helst. Den ergonomiska huvudställningen med extra brett antiglidbehandlat pannband hålls bekvämt på plats när du springer i kuperad terräng. Batteripacket med två AA-batterier är lätt nog att få plats på pannbandet; kombinerat med den minimala lampvikten är det perfekt för träning. Trail Runner använder Silva Intelligent Light®-teknologi som består av både ett starkt fjärrljus för långa avstånd och ett flodljus nödvändigt för att se på nära håll.

 

Egenskaper för Trail Runner:

 • Batteritid: 24h.
 • Max lumens: 80 Lumens.
 • Ljuskapacitet: 45m.
 • Vikt: 135g.
 • Vattenskydd: IPX6.
 • Ljuskägla: Intelligent Light®.
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!