BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Trek 320 RC - ID: A071171

Kampanj

SilvaTrek 320 RC

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trek 320 RC från Silva

Trek 320 RC från Silva är en helt vattentät enkel, men ändå kraftfull, vardagspannlampa. Den har två ljuslägen varav det ena för bättre bevarat mörkerseende. Uppladdningsbar via USB med tillhörande batteriindikator samt ett ljusflöde på 320 lumen. Trek 320 RC är byggd på Scout-plattformen. Det är en bekväm pannlampa som drivs med ett 1,0 Ah-batteri som laddas via USB. Den har ett ljusflöde på 320 lumen med en räckvidd på 60 meter och en stor på- och avknapp som gör det enkelt att använda den även med handskar på. Perfekt under de kallare timmarna på dygnet. Tack vare det röda ljusläget som bevarar mörkerseendet och med en indikator som anger batterinivån är det här den optimala följeslagaren för campare och vandrare som inte kan få nog av upplevelser, äventyr och vacker natur.
 • Batteri: 1 x Li-Po 1.0Ah / integrerad
 • Lamptyp: 1 x röd lysdiod, 2 x halveffektiva lysdioder
 • Ljuslägen: Blink, Max, Min
 • Material: Aluminium, PC / ABS, TPU
 • Temperaturområde: -20 till +60 ° C
 • Vattentålighet: IPX5 - vattentålig
Egenskaper för Trek 320 RC:
Vattenskydd: IPX5
Laddningsbara batterier: Ja
Batterier medföljer: Ja
Max Ljusstyrka: 320 Lm
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!