X-Trail - ID: 9637240

SilvaX-Trail

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om X-Trail från Silva

Silva X-Trail är det givna valet om du utövar mer krävande sporter så som terränglöpning, moutainbike eller ridning. Kraftig ljuskägla med Silva Intelligent Light®-teknologi visar dig vägen under träningen.

Silva X-Trail är en avancerad pannlampa för mer seriösa idrotter som terränglöpning, mountainbiking eller multisport. X-Trails extra breda antiglidbehandlade pannband ser till att pannlampan bekvämt hålls på plats även i den mest ojämna terräng, och den modulära lampan kan även flyttas mellan pannbandet och de inkluderade hjälm- och cykelfästena. X-Trail använder Silva Intelligent Light®-teknologi som kombinerar fokuserat fjärrljus med vidvinklat flodljus för närbelysning - perfekt för användning när det går snabbt. Huvudställningen blir fjäderlätt när det externa batteripacket för fyra AA-batterier bärs vid höften eller i fickan. Genom att placera batteripacket innanför jackan räcker batterierna längre under de kalla förhållanden som längdskidåkning och andra vinteridrotter innebär.

 

Egenskaper för X-Trail:

 • Batteritid: 30h.
 • Max lumens: 145Lumens.
 • Ljuskapacitet: 75m.
 • Vikt: 80g.
 • Vattenskydd: IPX6.
 • Ljuskägla: Intelligent Light®.
Egenskaper för X-Trail:
Vattenskydd: IPX6
Antal dioder: 3
Max Batteritid: 30 h
Vikt: 153 g
Antal batterier 4 st
Dimfunktion: Ja
Max Ljusstyrka: 145 Lm
Max räckvidd: 75 m
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Mer från Silva

Visa alla Pannlampor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Silva har genomgått förändringar och håller på att ta fram en ny miljöpolicy".


  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljö: Har startat ett hållbarhetsarbete. Följer kemikalielagstiftningen REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances) och är engagerade i REPA (produktionsansvarigas för återvinning av förpackningar). Vid tillverkning letar man alltid efter det miljövänliga alternativet. Alla Silva-produkter märks upp med materialinformation för att underlätta återvinning.

  Återvinning: När det gäller plaster väljs förpackningar i plaster som går att återvinna. När det gäller produkter är det viktigt att produkterna är extremt hållbara, och man har inte hittat något sätt att återvinna produkterna ännu.
   
  Etik: Code of Conduct med leverantörer i Asien. Gör revisioner för att bekräfta att den följs. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!