Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Silva

-
Silva föddes tack vare tre uppfinningsrika orienteringsmästare som 1933 skapade en vätskefylld kompass. En kompass som var betydligt enklare och mer exakt än de som fanns på marknaden vid den tiden. Företaget har sedan dess vuxit och med erfarenhet av det hårda nordiska klimatet kan du känna dig säker på att Silvas produkter klarar av tufft väder. Kompassen är idag en självklar produkt i Silvas sortiment men de erbjuder även andra produkter för diverse utomhussporter.

Silva

(13 produkter)

Produkter för utomhusäventyr

På Outnorth hittar du ett stort urval av Silva produkter. Du hittar bland annat kompasser, pannlampor, stegräknare med mera. Ska du exempelvis ge dig ut i löparspåret, trots att mörkret har fallit är en pannlampa en utmärkt löparkamrat. Det finns flera olika pannlampor att välja bland och en del går dessutom utmärkt att sätta fast på cykelstyret.

Favorit bland idrottare och friluftsfantaster

Silvas produkter är favoriter bland idrottare och utomhusentusiaster. Gör som flera andra och investera i ordentliga produkter som hjälper dig hitta rätt, se klart och leva ett hälsosammare liv.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!