Skhoop

-
Idén till Skhoop kom när grundaren Sissi Kewenter, bosatt i Åre, tröttnade på att ta av och på otympliga täckbyxor varje gång hon skulle gå ut. Hon började fundera på vad en smart, lättanvänd och värmande lösning på problemet skulle kunna vara och kom på täckkjolen. Det var sexton år sedan och idag erbjuder Skhoop täckkjolar, inte bara för dig som vill promenera i vinterväder utan även rida, cykla, åka skidor eller springa. Alla produkter i Skhoops sortiment är testade och framtagna i Åres fjällklimat för att hålla dig varm, funktionell och snygg.

Skhoop

(141 produkter)

Trendiga kläder för sportiga kvinnor

Skhoop gör trendiga kläder för tjejer som gillar ett aktivt liv. På Outnorth hittar du deras populära täckkjolar men även jackor, strumpor, kjolar och toppar. Kompromissa inte med stilen i kylan, med täckkjolen och en dunjacka från Skhoop är du garanterat varm och modemedveten. Alla kläder är designade av ett team Åre-tjejer som vet vad som krävs för att hålla sig varm i riktigt kalla klimat.

Hitta din favorit

Om du inte har testat täckkjolen kan vi varmt rekommendera dig att pröva. Du kommer uppleva en helt annan flexibilitet. Plagget är dessutom lätt att komma i och ur. Spana in Skhoops sortiment och hitta dina favoriter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!