Skidverkstad

Skidverkstad

Blank

Skidverkstad och butik

Vår skidverkstad har de absolut senaste och bästa hjälpmedlen för att säkerställa att skidorna blir både rätt utvalda, monterade och grundpreparerade på bästa sätt.
Skiselector, spannmätare. Den bästa vallningen kan aldrig hjälpa ett par skidor med fel spann. SkiSelector är en patentskyddad svensk innovation, ett avancerat mätsystem som på ca 25 sekunder kan analysera en skidas alla viktiga egenskaper och presenterar en bild som alla enkelt kan förstå. SkiSelector är en effektiv hjälp till att välja de optimala skidorna för varje spårtyp, skidförhållanden, samt för respektive skidåkare, från motionärer till elitåkare.
Wintersteiger, stenslip. Skapar rätt struktur i skidans belag. Strukturen är minst lika viktig för glidet som vilken valla du väljer för dagen. Vi kommer att erbjuda stenslipning på alla våra sålda skidor. I standardutbudet kan du välja mellan en struktur för kallföre, en för vått före och en universal.
Värmeskåp. Efter stenslipningen så rekommenderar vi en mättning av belaget. Detta sker i ett värmeskåp där skidan prepareras med paraffin för att sedan ligga i en varm omgivning som får paraffinet att tränga in djupt i belaget.
 
Martin Liljemark är vår spannspecialist som tidigare arbetat på SkiSelector och vet exakt vad han ska leta efter hos en skida. Har du specifika önskemål på spannhöjder, tryckpunkter eller någon speciell struktur så kan Martin hitta precis det du behöver. Martin kommer att hålla till i vår skidverkstad och kommer att plocka skidor direkt ur vårt stora lager. Martin är också teamets verkliga elitåkare, med SM-starter, en 26:e plats i Vasaloppet och flera topplaceringar i diverse seedningslopp. Martin har gått på Torsby Skidgymnasium.

Butiken i Växjö är vår längdbutik där vi har ett urval av de viktigaste skidorna, pjäxorna och annan utrustning. Även i butiken har vi en SkiSelector och en Pointmätare för att kunna hjälpa våra kunder att få rätt skidor direkt på plats.
Markus Johansson är ansvarig för skidförsäljningen i vår Växjöbutik och tar hand om den personliga kontakten för den som gärna vill klämma och känna lite på prylarna själv. Vi kommer att ha ett något mindre sortiment på plats i butiken, men hela vår breda produktkatalog finns naturligtvis tillgängligt även för de kunder som väljer att handla i butiken. Markus har lång erfarenhet av skidförsäljning sedan tidigare och kommer med all säkerhet kunna hjälpa dig att hitta rätt skida.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!