Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Rotor Cork Role - ID: A049406

SkigoRotor Cork Role

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rotor Cork Role från Skigo

Rotor Cork Role från Skigo är en korkrotorborste som används för att värma in fluorbaserade vallor genom att utnyttja den friktionsvärme som skapas mellan kork och skidans belag.
 • Skapar friktionsvärme för att värma in fluorbaserade vallor
 • Rekommenderat varvtal:1000-4000rpm (OBS! Var lätt på handen när du borstar ur belaget för att inte skada belaget. Läs instruktionsmanualen för mer information)

Skigos grundare, Christer Majbäck, har medaljer från både VM och OS. Han vet hur skidorna ska kännas mot snön. Som elitåkare testade han alltid vallningen noggrant och hans pappa blandade produkter för att hitta exakt rätt för dagen. Tillsammans byggde de upp kunskap om vad som fungerar och varför. Idag säljer Skigo inte bara valla utan även andra produkter som hör längdskidsporten till.

Mer från Skigo

Visa alla Övrigt Vallatillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!