Dnamic Womens 1/2 Tights - ID: A028338

SkinsDnamic Womens 1/2 Tights

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dnamic Womens 1/2 Tights från Skins

Dnamic Womens 1/2 Tights är tränings tights från Skins med dynamisk gradvis kompression som ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyrauppbyggnad för mer effektiv träning samt mindre återhämtningstid. Tightsen erbjuder support till rumpa och lår så att du enkelt klarar av både squats och utfall under ditt träningspass. Funkar utmärkt för alla fysiska aktiviteter.
SKINS perfekta storlek SKINS system för kroppsdimension bygger på deras unika Body Mass Index (BMI) / antropometriska algoritm, eftersom du bara får full nytta av gradvis kompression om dina SKINS sitter perfekt.

Temperaturreglerande
Tyget optimerar kroppstemperaturen, oavsett om det är kallt eller varmt ute.

Fuktreglering Den bästa möjliga temperatur- och fuktregleringen för att hålla dig torr

50+ UV Skydd Skydda dig från hudskador och andra solrelaterade risker under utomhusaktivitet med SKINS 50+ UV-skydd. Finns i alla delar som inte är meshtyg

Varpstickad teknologi
SKINS tyg är gjort av en blandning varpstickade garn som ger en noggrant beräknad nivå av stretch för kontrollerad kompression och hållbarhet
Egenskaper för Dnamic Womens 1/2 Tights:
Huvudmaterial: Syntet
Benlängd: Korta
UV-skyddsfaktor (SPF): 50
Kompression: Ja
Förvaringsficka: Ja
Graderad kompression: Ja
Kompressionskläder för bättre prestation och snabbare återhämtning. Historien om SKINS började 1996 med en australiensisk skidåkare som ville utveckla just ett sådant plagg. Han konsulterade NASA och efter fem år lanserades de första kompressionstightsen.

Mer från Skins

Visa alla Löparshorts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!