Skogstad

-
Skogstad grundades i Norge på södra sidan av Innvikfjorden, med en historia som sträcker sig över 70 år tillbaka. Tillbaka till en tid då skickliga hantverkare satte sin prägel på både kultur och området. Då Skogstad är ett norskt varumärke för sport- och friluftskläder har norska traditioner och natur satt en tydlig stämpel på varumärket och idag kan du förvänta dig modern design av hög kvalitet och effektiv produktion.

Skogstad

(107 produkter)

Kläder för ett aktivt liv

Skogstads kläder är skapta för aktiva utomhusäventyr för både vuxna och barn. Kanske ska du ge dig ut på fjället, vandra eller fiska. Oavsett vad aktiviteten är hittar du kläder perfekta för dig och dina barn här. Skogstad gör kläder för alla årstider med komfort, funktionalitet och design i fokus.

Investera i kvalitet

Det är väl värt att investera i kläder av hög kvalitet, speciellt till barnen som gärna kryper på knäna, hoppar i vattenpölar och åker pulka. Kläder av hög kvalitet går dessutom utmärkt att återanvända på yngre syskon. Skogstads kläder är tidlösa och fungerar mer en än säsong.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!