Barn & Juniorskor

(324 produkter)

För att barn skall kunna njuta ordentligt av alla utomhusaktiviteter så bör de ha ett par ordentliga skor. Outnorth erbjuder en mängd olika funktionella, slitstarka och komfortabla barn- och juniorskor för alla årstider. Märken som Didriksons, Gulliver, Jack Wolfskin, Kavat, Keen, Lundhags, Merrell, Salomon, Sorel, Tenson, The North Face, TrekSta, Tretorn, Urberg, VAUDE, Viking Footwear. Till exempel erbjuder vi Youth Cheyanne Ii Lace från Sorel. Ett par slitstarka barnkängor som klarar av riktigt ruggigt höst- och vinterväder. Dessa skor är gjorda av riktigt slitstarkt och 100% vattentätt skinn och mocka med helt tätade sömmar för att hålla snö och väta ute. De är även fodrade med 200g syntetfyllning för optimal värme och komfort, så att ditt barn kan leka utomhus obehindrat även om det snöar eller regnar. Med andra ord, ett par perfekta skor för barn! 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!